FireWire HD disappears

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  06 June 2005
FireWire HD disappears

Hello everyone, got the following problem: I bought a new external HD(150 GB, Samsung I think) in an external enclosure (GU2C - USB 2.0 and fireWire). I tried to copy data from an internal HD on my external HD and after copying about 30 MB on this total empty, fresh formatted HD I got an error message reading smth like "Disk full" or " "no read/write access" or my favorite: "disk not found".
Any idea, how to fix it? It sounds like a setting problem, but I don't know where to look for a mistake.

edit:
OK, I found out by myself that the chip in the enclosure (Prolific PL3507 Combo Device (1394 ATAPI_Rev 1.00) IEEE 1394 SBP2 Device) is the problem, so any advice, how to fix this?

Last edited by scrimski : 06 June 2005 at 03:20 PM.
 
  06 June 2005
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 03:08 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.