Having Trouble Filling holes.....

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  10 October 2002
Having Trouble Filling holes.....

I had to delete a section out of my model I am working on. Using the Create Poly tool I filled the section in but it looks kinda messy now, I want to clean the wireframe around this portion up but I cannot use the split poly tool on it without the whole thing breaking up.

My question is, What is the best method to go about patching up holes in Maya?

Thanks.
 
  10 October 2002
Are you sure you didn't use the Append Poly tool, instead of Create Poly? If you did, then could you post a picture of the problem, as append is made just for that... filling holes, and it shouldn't be messing anything up.

Well, I don't really understand how you could mess up the wireframes with the Create Poly either, so let's see a picture ok?
 
  01 January 2006
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 04:16 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.