CGTalk > Software > Autodesk 3ds max > 3dsMax SDK and MaxScript
Login register
Thread Closed share thread « Previous Thread | Next Thread »  
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-20-2005, 01:39 PM   #1
Wahooney
Demon Onion Slayer
 
Wahooney's Avatar
portfolio
Keith Boshoff
3D Artist - Programmer - Scribe - Blender Wannabe - Max Enthusiast
Durban, South Africa
 
Join Date: May 2004
Posts: 976
Send a message via MSN to Wahooney
Unhappy Render Effect Blues

I'm trying to make a scripted Render Effect that draws a single pixel outline around each node. I use the #node channel but when I use getChannel() on a pixel that has no nodes in it, it returns a helper or some other non-renderable object instead of undefined, is this normal or am I doing somethong wrong?

Thanks.
__________________
||||| www.wahooney.net |||||
Head Towards the Light

Learning to use Blender3d
 
Old 04-20-2005, 01:39 PM   #2
CGTalk Moderation
Lord of the posts
CGTalk Forum Leader
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 1,066,480
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 03:40 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.