CGTalk > Software > Photoshop / Painter
Login register
Thread Closed share thread « Previous Thread | Next Thread »  
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-24-2002, 07:17 AM   #1
New Member
3d animator
Join Date: Dec 2001
Posts: 11
Angry Photoshop 7 - no alfa with tga ?!?!?!

HI !
I have a problem....
In new Photoshop 7, when creating an alfa channel - there'e a problem saving it with tga format... After saving 32bit TGA - alfa channel is ....gone....
Does anyone have a solution for that bug ????
Old 09-24-2002, 07:43 AM   #2
Iain McFadzen
Iain McFadzen's Avatar
United Kingdom
Join Date: Dec 2001
Posts: 1,080
Either replace the .tga plugin with the one from an earlier version of PS or download the 7.01 update, which I believe fixes the problem. According to Adobe this isn't a bug, it's how the targa format was originally designed to function.
Old 09-24-2002, 08:01 AM   #3
New Member
3d animator
Join Date: Dec 2001
Posts: 11
Thank U!
Old 01-13-2006, 06:00 PM   #4
CGTalk Moderation
Lord of the posts
CGTalk Forum Leader
Join Date: Sep 2003
Posts: 1,066,479
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
Thread Closed share thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Society of Digital Artists

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump

All times are GMT. The time now is 05:03 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.