Please HELP! >>>> MR never works?

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  01 January 2005
Please HELP! >>>> MR never works?

Everytime I use MR Maya freezes. Even if I have a simple sphere with all default settings.

If I look in windows task manager CPU usage just stays at 5%. It's the same on my laptop. I always used Maya native renderer but I need to use MR for my current project.

What am I doing wrong? I have reinstalled Maya 6.01 twice on both machines.

It used to render in the past. I think last time I used it was with Maya 4.5. I don't think I ever used it succesfully with Maya 6.

Thanks for any input.




Last edited by cockroach lover : 01 January 2005 at 09:20 AM.
 
  01 January 2005
DUH! It was my firewall blocking MR. Phew what a relief.
 
  01 January 2006
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 04:11 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.