Animation clips and static pose questions.

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  12 December 2004
Animation clips and static pose questions.

Having a little difficulty with the animation mixer in XSI 4. You open it up using Alt-0, there are the animation tracks there by default. I right click to insert a source but nothing happens, if I click near the top area of the screen above the animation track it will allow me to load a source. Once the source is loaded though, I can't manipulate it. I can't double click it, I can't right click on the clip, I can't drag it or anything, it just sits there. As far as I remember you should be able to slide them scale them etc and create transitions. Is there something I am missing? Did I forget to turn something on? It's in Animation mode... what else is there?
 
  01 January 2006
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 01:24 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.