CGTalk > Development and Hardware > Technical and Hardware
Login register
Thread Closed share thread « Previous Thread | Next Thread »  
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-29-2004, 08:38 AM   #1
bluestreak
Frequenter
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 141
Apple atapi 100mb internal zip drive in PC?

hi all,

just a simple question, will an Apple atapi 100mb internal zip drive work on a PC?

i'm guessing it should since it is IEDE.

thanks in advance
 
Old 11-29-2004, 09:08 AM   #2
rubberduck
Frequenter
 
rubberduck's Avatar
Mark Deamer
Retoucher.
london, United Kingdom
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 125
Send a message via MSN to rubberduck
Yes. Make sure you check the jumpers on the back as they are usual set to cable select.
 
Old 11-29-2004, 02:33 PM   #3
brzilian
Frequenter
Industrial Designer
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 232
I think the better question would be why even bother with a Zip drive?
 
Old 11-29-2004, 04:41 PM   #4
Vertizor
Best Lager
 
Vertizor's Avatar
Thanh Ly
USA
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 1,056
Quote:
Originally Posted by brzilian
I think the better question would be why even bother with a Zip drive?

How else is he going to get the data off the zip disks?
 
Old 11-29-2004, 07:34 PM   #5
brzilian
Frequenter
Industrial Designer
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 232
Quote:
Originally Posted by Vertizor
How else is he going to get the data off the zip disks?

I gave up on Zip drives 6-7 years ago when I lost all my work to the "click of death" syndrome all those drives developed eventually. CD and DVD burners a much more cost effective nowadays.
 
Old 11-29-2004, 08:02 PM   #6
Vertizor
Best Lager
 
Vertizor's Avatar
Thanh Ly
USA
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 1,056
Recordable optical media can be just as flaky. It's amazing the number of people who don't know how to properly care and clean their discs and end up with coasters.

I lost 10 gigs worth of data from a firewire hard drive when I told my Mac to stop a file Move operation. It still thought I didn't want the files on the original source so deleted them for me. Stupid. But because I told it to cancel the operation it thought I didn't want the files on the destination either. So where the hell did my files go?
 
Old 01-20-2006, 01:00 AM   #7
CGTalk Moderation
Lord of the posts
CGTalk Forum Leader
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 1,066,481
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 06:25 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.