uv mapping with normal maps (PROBLEM)

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11 November 2004   #1
uv mapping with normal maps (PROBLEM)

i'm trying to produce some normal maps for a hand model, made for use in realtime. i've used normal mapping for other purposes than realtime, using GUV tiling and i've had no problem before. i'm following the general idea of whats said in the zbrush practical guide to produce the effect i want and for some reason, the map produced messes up as seen in the first image. if i do a uv check, i get this in zbrush (second image)

PLEASE! any help would be greatly appreciated!

nevermind, fixed thanks to some dude called George ...
__________________
www.wesleytack.com

Last edited by WesleyTack : 11 November 2004 at 12:39 AM.
 
Old 01 January 2006   #2
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 07:08 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.