Problems with playing the animated tutorials from ZBrush...?

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  10 October 2004
Question Problems with playing the animated tutorials from ZBrush...?

Hi, does any1 know which codec or program I need for playing the animated tutorials from The ZBrush Homepage, and the one made by Stripe?

When I try to play the movies the two from the official site work but they play wàààààày to fast! Does any1 know how to slow it down? And the one by Stripe doesn't play at all!

How do I fix this?
 
  10 October 2004
i left a reply for ya in the other Thread about Stripe's tutorial, here is the link again incase u dont get that message

http://www.techsmith.com/products/s...decdownload.asp


I am also trying to figure out how to slow down the ZBrush tutorials as well
 
  10 October 2004
Thumbs up

Sorry I thought my other message wasn't send because I can't see it (problems with my internet-browser), anyway thanks a lot for the update!

P.s. If I find a way to do it I'll tell ya ok?
 
  01 January 2006
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 04:23 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.