thumbnail images not showing up

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  09 September 2004
thumbnail images not showing up

I've had shake running for-ever on my machine, and this whole time my thumbnails have not worked. Nothing happens when i push "T" or "R", they just look black.

Is there some conflict with my graphics card, or some gui setting I have overlooked....
__________________
God save the queen!!!!
 
  09 September 2004
Try clearing your cache... I've been having cache problems recently which means that I miss a lot of thumbnails...
__________________
Hugh Macdonald
nvizible
 
  09 September 2004
Thanks Hugh,
it turns out it was the cache. But its because my permissions are all screwed up.
I had to log in as root and chmod my cache files, but it works great now.
__________________
God save the queen!!!!
 
  09 September 2004
Ahhh... fun with permissions...

Good to hear it's all working now!
__________________
Hugh Macdonald
nvizible
 
  01 January 2006
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 10:01 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.