CGTalk > Software > Compositing Software > Adobe After Effects
Login register
Thread Closed share thread « Previous Thread | Next Thread »  
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-31-2002, 06:57 PM   #1
phatgroovn
uber designer
 
phatgroovn's Avatar
designer
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 245
Send a message via AIM to phatgroovn
cross platform network rendering

Ok probably no big news here, but just got done (finally) setting up an AE cross-platform renderfarm. Got done rendering "stupid fast." Kudos to any manufacturer who includes unlimited render slave seats with a box of software!

-d
 
Old 02-09-2002, 04:05 PM   #2
ErickG
Veteran
 
ErickG's Avatar
Visual Effects Supervisor
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 93
Have you run into any problems? There is a floating point issue between the mac and pc. Somtimes it does not appear and sometimes it bites you in the you know what.

-Erick
 
Old 01-13-2006, 01:39 AM   #3
CGTalk Moderation
Lord of the posts
CGTalk Forum Leader
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 1,066,480
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 08:46 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.