I am getting a weird effect

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03 March 2004   #1
I am getting a weird effect

When i render my car out in MR i get a weird effect. The car is made with subd. So when i render it out the car doesnt render out only current objects. Can anyone help me?
 
Old 03 March 2004   #2
Could be a couple of things, MR won't render a SubD mesh unless it's all quads. You'll have to do some cleanup on the mesh if you have tri's. You can also try adding a SubD approximation to the surface, that should speed up rendering of it as well.
 
Old 03 March 2004   #3
how do i do the second step you said. Also it is very hard to clean up a car to have all quads. Is there an easy way. THanks for your help.
 
Old 01 January 2006   #4
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 06:08 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.