liked/connected ramp enteries corrupting

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Display Modes
  03 March 2004
liked/connected ramp enteries corrupting

heyall,

im tryign to slave out a bunch of ramps to one master ramp that drives the color and position of the various colorListEntries of the ramps ... but if any of the entries are texture mapped, it goes to poo. any ideas?

server is down, but this code will probably construct the situation ..:

{
$ramp1 = `createNode ramp`;
$ramp2 = `createNode ramp`;
$checker = `createNode checker`;
connectAttr ($checke+".outColor") ($ramp1 +".colorListEntry[1].color");

connectAttr ($ramp1 + ".colorListEntry[0]") ($ramp2 + ".colorListEntry[0]");

connectAttr ($ramp1 + ".colorListEntry[1]") ($ramp2 + ".colorListEntry[1]");

connectAttr ($ramp1 + ".colorListEntry[2]") ($ramp2 + ".colorListEntry[2]");

}

the swatches should show the corruption (as will viewport and render).

any clues? (ive had a similar corruption with other shade networks, like sticking lambert transparency into a surfaceShader's, i think)

cheers,
campbell
 
  01 January 2006
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 03:10 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.