UV Editor - Save/Export Bug?

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09 September 2013   #1
UV Editor - Save/Export Bug?

I kinda got this down to something repeatable. 2014 initial release.

Basically start with an object, open the UV Editor and edit UVs. I am not sure which tool triggers it yet. But then each time after saving the scene Maya switches to face select mode.

Switching to Object mode, selecting the object and choosing File/Export Selected and then trying to export this object as an obj gets an error message saying "nothing selected" and closing that dialogue shows the object again in face select mode.

Closing and restarting Maya fixes it. But it starts all over if I try to do more UV editing.

Anyone ever see anything like this?
__________________
Richard Culver
Protfolio Facebook WIP1 WIP2
 
Old 09 September 2013   #2
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 08:57 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.