Maya VRAY velocity pass help

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03 March 2013   #1
Maya VRAY velocity pass help

Hey all,

Thank you in advance for taking the time to read this.

I am using nparticles to get blob meshes to blob together and apart in the scene. I am trying to get a veolcity pass out for my motion blur on it.

However, when I go to test it out it is blank on every frame except when my camera is animating. So the veolcity pass is only recording my camera animation, but not my animation on my object.

I have no clue how to fix this issue. I've tried everything I can think of and now I am at a wall. I have a feeling it has something to do with the nparticles and the way they are meshed out or something like that. I have it all cached out using ncache for the particles.

This is beginning to get a little frustrating and I don't know what else to do. Thank you in advance for any help you can give me, I would really appreciate it!
 
Old 03 March 2013   #2
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 07:53 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.