UV unwrap don't follow from maya to zbrush

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  03 March 2013
UV unwrap don't follow from maya to zbrush

Hi,

I modeled human head in maya. Then i unwrap the UV in maya. I export the human head in .obj file.

The export setting of the .obj file are all on when i exported the head.
Group : On
Point Groups: On
Materials: On
Smoothing: On
Normals: On

PROBLEM:
When i import the head in Zbrush. I check if the UV are unwrap, but they are not.
It is like is Zbrush don't take the uv unwrap information from the .obj file.

I opened the .obj file in maya and the UV are still unwrap. It is obviously something in Zbrush. I don't know really well zbrush, but maybe i am doing something wrong.

Help me. Tell me step by step what to do in zbrush to import the human head and the uv unwrap from maya.

Thank you very much for all information.
 
  03 March 2013
Try exporting a .ma file from maya and opening that in Zbrush or just use goZ and see if that fixes it.
 
  03 March 2013
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 02:03 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.