Silo 2.2 weird start up

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01 January 2013   #1
Silo 2.2 weird start up

I got a quick quirk.

When I star Silo 2 up, it always drops me in the UV2D display. How do I force it to start up in perspective mode?
 
Old 01 January 2013   #2
Silo usually opens with the viewport layout as it was when you closed the application. It does on Windows; not sure about the OS X version as I don't use my Mac very much these days, but I imagine it is the same.

It might be worth checking write permissions on the preferences files.
 
Old 01 January 2013   #3
Originally Posted by Cinnsealach: Silo usually opens with the viewport layout as it was when you closed the application. It does on Windows; not sure about the OS X version as I don't use my Mac very much these days, but I imagine it is the same.

It might be worth checking write permissions on the preferences files.


Found out that the right top view is always opened at start. Oh, no big problem.
I use Win8 by the way, and I still got these problems. Dont know about the preferences files, they are in My Documents, steam cloud. Permissions seem to be ok I guess.
 
Old 01 January 2013   #4
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 05:10 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.