Why Boujou lost frames exporting for AE ?

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01 January 2013   #1
Why Boujou lost frames exporting for AE ?

Why Boujou lost frames exporting for AE ?

Hi,
I imported a Jpeg sequence (1076 frames) in Boujou 5 and then I've done tracking I exported it for AE.
In AE, when I imported track (.ma) the new comp automatically created have just 1032 frames. Boujou lost well 44 frames...!
I've done many attempts but with the same result... Note that in the Boujou Export panel I could see the exact frames as the original sequences (1076 frames).
What was wrong?

Many thanks!

Mac osx - AE Cs6 - Boujou 5
 
Old 02 February 2013   #2
To me this sounds like a 24FPS/25FPS mis-match.
Check if the composition as well as the footage have the same FPS.

hope this helps,
Martijn
 
Old 02 February 2013   #3
Hi M,
no, was not this problem. I already contacted vicom and I'm still waiting for a answer.
Bye.
 
Old 02 February 2013   #4
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 09:45 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.