Maya Vray Render Artifact Issue

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  06 June 2012
Maya Vray Render Artifact Issue

I am currently working on the scene below and as you can see in the highlighted areas, I'm getting terrible render artifacts and can't figure out how to remove them. I've tried bumping the render quality up but to no avail. My render settings are below.

Any help will be greatly appreciated, thanks.



 
  06 June 2012
It looks as though there might some overlapping geometry there; you can try increasing the "Secondary rays bias" parameter a bit and see if it helps. If not, then it's something else

Best regards,
Vlado
 
  06 June 2012
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 06:39 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.