CGTalk > Software > Autodesk Maya
Login register
Thread Closed share thread « Previous Thread | Next Thread »  
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-02-2012, 04:31 AM   #1
Honomaru
New Member
portfolio
Nate
Coral Springs, USA
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 29
Question Quick Select Sets Not working

I'm working on a character atm and for some reason whenever I make a quick select set of faces for certain segments of his body (like ArmSet, TorsoSet, HeadSet etc) when I go back to select the set immediately after, they work but then after awhile they don't. Like when I select the set, nothing happens, it doesn't highlight anything for any of them. I dont even get an error code or anything.

Does anyone know why this happens? Or how to fix it? I tried deleting history on object and leaving Maya and reopening. Nothing works.
 
Old 12-02-2012, 04:31 AM   #2
CGTalk Moderation
Lord of the posts
CGTalk Forum Leader
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 1,066,480
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 12:04 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.