CGTalk > Techniques > Texturing and Surfacing
Login register
reply share thread « Previous Thread | Next Thread »  
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-14-2014, 12:52 AM   #1
WillyBeamish
New Member
portfolio
Benjamin M Baris
University of Baltimore
Baltimore, USA
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 9
Weird spots after baking. Please help!

Hello all,

After baking my mesh into a normal map (3ds max and xNormal) I am facing some weird errors. There are certain parts that appear on the map that are either too dark or too bright, if that makes sense. It appears in random spots all over the map. You can see it on the normal map itself. This isn't a really big deal, but I am on a quest to bake the perfect normal map. I have included the following images:





Also, here are the files: https://www.dropbox.com/sh/gjgbb6fkrchvqah/2fwm7neKQ-

(Note: well1Turbo is the high poly'd version and well1HighPolyNoTurbo is the low poly version. I wanted to get this problem fixed before I moved on and retopo'd it).

Thanks for the help!
 
reply share thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 02:57 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.