Ramp texture does not display in viewport. Halp.

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  07 July 2013
Arrow Ramp texture does not display in viewport. Halp.

I am assigning a ramp texture to a NURBS model that I made. When assigned it is only showing in the render and not in real time in the viewport. I have tried various viewport renderers but it still does not seem to work. Any ideas?

 
  07 July 2013
You must turn on viewport texturing.
The little box with the checker map, og hit 6 on your keyboard
__________________
Website
Steam Punk Challenge
 
  07 July 2013
Thankyou kind sir.
 
  07 July 2013
You are very welcome
__________________
Website
Steam Punk Challenge
 
  07 July 2013
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 03:21 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.