nCloth stops working 2014

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  05 May 2013
nCloth stops working 2014

I have had this happen on several occasions now and I can not seem to figure it out. For no reason at all - it seems - ncloth on an object will just stop working entirely.

I did have it disabled while working on another part of the garment. But when I enabled it again, the cache file was gone, only the new cache file for the current object I was working on was in the directory.

I tried to make a new cache and though as you can see I have a cloth network on this object, it says there is no Cloth object.

Is there something in the node set up anyone can see that is causing this?

I am at a loss.

Thanks.
Attached Images
File Type: jpg nClothGone.jpg (97.6 KB, 14 views)
__________________
Richard Culver
Protfolio Facebook WIP1 WIP2
 
  05 May 2013
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 06:07 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.