Environment Map issue

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  10 October 2012
Environment Map issue

Hello everyone,

I'm not sure if this is a bug in 3dsMax 2011 64bit or I am doing something wrong but I can't get the render method to save the rendered image with an environment map. The "useEnvironmentMap" global is set to true and the VFB does show my render with the proper background but the saved image has a white background. Anyone experienced this?
 
  10 October 2012
Really need more information. What format are you rendering to? Are you saving with Alpha enabled? Please provide all the details about how you are trying to render. Even better post your code so others can look at it.

-Eric
__________________
"The Evil Monkey hiding in your closet."
 
  10 October 2012
I should've thought of this, I was saving to .png with alpha enabled. Issue solved; Thank you!
 
  10 October 2012
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 06:19 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.