exporting fbx, missing animation

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

Thread Tools Search this Thread Display Modes
  10 October 2008
exporting fbx, missing animation

I've been animating a simple character in Mobu (7.5 & 2009). When I import that ploted animation into a package like Lightwave 8.5, I end up losing about the last quarter of animation. For example: If I animate a 100 frame sequence, I only get about 80 frames of that in Lightwave.

And yes, I've expanded the time line in LW to match what was animated in Mobu.

Is this a Motion Builder, FBX or Lightwave issue?
Anyone ever experience this before?
Anyone found a working fix?

Thanks in advance
  10 October 2008
Okay, it looks like there is a solution.
It would seem that the default FBX save feature in Motion Builder is set to FBX ASCII.
If you switch that to FBX Binary... then it seem to work.

Hope that helps somebody.
  10 October 2008
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
Thread Closed share thread

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Society of Digital Artists

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump

All times are GMT. The time now is 02:38 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.