velocity pass in aftereffects

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  05 May 2013
velocity pass in aftereffects

Hey Guys,

I'm trying to do a bit of compositing in aftereffects and i've run into a slight snag with my velocity pass.

I'm using maya and vray and i have added in the velocity render layer and when I render a single frame i can view my velocity pass and every looks as expected. So i did a batch render on a bunch of frames, all saved as multi channel .exr.

When i get it into aftereffects however i use the extractor filter to try and pull out my velocity pass I am given velocity.x "".y "".z and then i assign these to my rgb all i get is black frames.

anyone have any advice?
 
  05 May 2013
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 07:53 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.