renderman grey renders

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10 October 2012   #1
renderman grey renders

ok so i just downloaded and installed the new RS4 but I'm not really sure why everytime I try to render an image, it comes out to a default grey? If anyone has any clue on how I can make this work properly It would be greatly appreciated.

Does anyone also know of any online examples of how to apply Normal Maps or Vector Displacment maps to a model in Slim, or can I just create it the same way in Hypershade, then just render that?

Thanks guys!
 
Old 10 October 2012   #2
Not sure why your getting grey renders. It should translate your hypershade network automatically for you.

As for normal maps and vector displacement, there is some information on Pixar's forums on setting it up in Slim. I'm not sure if they've included anything (shading nodes) in this new release to ease the process. Also if you have access to the Escape Courseware there is some good tutorials in there to get you up and running.
 
Old 10 October 2012   #3
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 02:54 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.