Net Render clients randomly quitting

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Display Modes
  11 November 2011
Net Render clients randomly quitting

Hi, we're having some strange trouble with Net Render, hoping someone might know a solution.

We've put the Net Render server on machine A, a Net Render client on machine A, and another Net Render client on machine B. Both A and B are Windows 7 x64, we're using the 64 bit server and clients.

It renders fine, but the Net Render clients on both A and B keep randomly quitting after processing happily for a while. They don't seem to crash, they just aren't there any more, as if they've been manually closed. The server notes their disconnection, but there's no other message.

The frames they render before quitting seem fine. They quit at quite different times (last time was an hour apart).

Has anyone had a similar issue, or know how I could track down what's causing the clients to quit at random?
 
  11 November 2011
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 11:07 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.