Having texture problem

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  10 October 2012
Having texture problem

I have created a texture in PSD and everything is looking good in there; however when i apply the texture to my logo and render the edges start to look distort, any help would be greatly appreciated

pic 01 is the psd file

pic 02 is the maya render
Attached Images
File Type: jpg 01.jpg (27.1 KB, 9 views)
File Type: jpg 02.jpg (7.0 KB, 8 views)
 
  10 October 2012
Can you supply a larger version of the second image please? The one already there is of little use for evaluation.
__________________
I like to learn.
 
  10 October 2012
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 07:07 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.