Interactive Split Tool Not Working

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01 January 2013   #1
Angry Interactive Split Tool Not Working

Hi guys, I've got a really HUGE problem. Basically, my interactive split tool doesn't always split. It only splits sometimes. See screenshots:





This has really stopped my modeling so please help me!
 
Old 01 January 2013   #2
Interactive split tool never worked for me. Use the old split tool instead. Shit+rmb with object selected.
__________________
 
Old 01 January 2013   #3
I've found that sometimes just changing camera angle or magnet tolerance will resolve the wierdness.
__________________
-- LinkedIn Profile --
-- Blog --
-- Portfolio --
 
Old 01 January 2013   #4
Wow guys! Thanks a lot!!! This thread can now be closed
 
Old 01 January 2013   #5
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 09:07 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.