CGTalk > Software > Autodesk Maya
Login register
Thread Closed share thread « Previous Thread | Next Thread »  
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-01-2013, 08:27 PM   #1
Funxer
BURGER
 
Funxer's Avatar
portfolio
Robert Willcock
Animator/Rigger
Definitive Studios
SanFrancisco, USA
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 82
Send a message via AIM to Funxer
Use Image Ratio Doesn't Work - UV Texture Editor

I'm using a texture sized 512 x 768 (2:3)

And when I toggle on the "Use Image Ratio" option, the UV space is still 1:1.

Anyone have ideas how I can force it to use the 2:3 ratio.
maya api commands or anything?


Thanks
__________________
www.3dRobert.com
 
Old 02-02-2013, 12:15 PM   #2
fleabay
Attribute Editor
portfolio
Puddin' Tane
USA
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 331
You can try making changes to the Repeat UV and the Coverage attributes in the place2dTexture node that the texture file is attached to.
 
Old 02-02-2013, 12:15 PM   #3
CGTalk Moderation
Lord of the posts
CGTalk Forum Leader
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 1,066,481
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 10:26 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.