CGTalk > Techniques > Texturing and Surfacing
Login register
Thread Closed share thread « Previous Thread | Next Thread »  
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-30-2013, 04:23 PM   #1
United Kingdom
Join Date: Sep 2013
Posts: 73
Texture painting in zbrush not working

This might be the wrong place but after watching the digital tutors making game assets in maya and zbrush I thought I would test it. I made a cube and unwrapped it and exported it into zbrush. I can normally poly-paint but thats not what I want. I want to be able to paint onto the surface and for it to create a UV map which I can then export.

It turns out that 4r5 doesn't have the same tools as the one used.

Please help.
Old 09-30-2013, 04:38 PM   #2
United Kingdom
Join Date: Sep 2013
Posts: 73
Close down thread. I've worked it out. it needs a high poly mesh.
Old 09-30-2013, 04:38 PM   #3
CGTalk Moderation
Lord of the posts
CGTalk Forum Leader
Join Date: Sep 2003
Posts: 1,066,479
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
Thread Closed share thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Society of Digital Artists

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump

All times are GMT. The time now is 11:31 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.