"mrg" merge UV Coordinates doesn't work

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  01 January 2013
"mrg" merge UV Coordinates doesn't work

Hi there,
I have an annoying problem: whenever I export my sculpture from zbrush, it splits all UV's apart. I know about the "mrg" button in the export settings, but it doesn't seem to have any effect.
I use 4R5 and I already tried a reinstall.
I also tried to weld the UV's in Maya and then reimport the mesh into Zbrush, but as soon as I export it again from Zbrush, all the UV's are split again.
Could it be that the tool itself is somehow currupted ?






Last edited by thureK : 01 January 2013 at 05:00 PM.
 
  01 January 2013
I just recognized that it works fine when I use goZ instead of manually exporting. strange...
 
  01 January 2013
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 09:41 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.