No V-Ray Physical Camera in Attribute Editor

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  02 February 2013
No V-Ray Physical Camera in Attribute Editor

Hi,

I'm using Maya 2012 and V-Ray. I have the following problem: While V-Ray is basically working fine, I'm unable to create a V-Ray physical camera.

As far as I understood, I should do the following:

Create > Cameras > Camera
Attribute Editor > cameraShape tab > Attributes Menu > V-Ray physical camera.

But the last point is missing. Please find attached the Render Settings with V-Ray options and the Attribute Editor without. Thank you for your help in advance!
Attached Images
File Type: jpg V-Ray Camera Attributes.JPG (58.8 KB, 15 views)
File Type: jpg V-Ray Render Settings.JPG (38.4 KB, 13 views)
 
  02 February 2013
What version of Vray are you using?

You should probably post this on the Chaosgroup forums.
 
  03 March 2013
V-Ray is 2.00, Maya 2012.

I wasn't successful until now. Nobody an idea?
I tried it with the history button, but without effect.
 
  03 March 2013
Originally Posted by RandolphZ: V-Ray is 2.00, Maya 2012.

I wasn't successful until now. Nobody an idea?
I tried it with the history button, but without effect.


Why do you not upgrade your VRay ?
You version is very old (more than 2 years).
Download the last VRay in your ChaosGroup account.
 
  03 March 2013
do u have renderman or 3dl installed too?

back then i had the same probl with rfm

cheers
 
  03 March 2013
Point is, I'm quite busy at the moment, and I'd like to avoid to change the running system in the meanwhile. Seems, I will have to get the latest versions of both and hope it will work then. The physical camera would be "nice to have", but it doesn't kill me not to have it.
 
  03 March 2013
How odd. I'm sure I used to run that version of Vray on 2012 with no trouble.

Are you able to add other Vray attributes, such as the ones for a file node (Vray texture input gamma etc), or the shape node of a piece of geometry (Vray displacement quality etc) ?
 
  03 March 2013
maybe you could try reinstall the vray? but make sure you delete the vray dir when you uninstall it, just to make sure you have deleted everything...

Last edited by bazuka : 03 March 2013 at 06:48 AM.
 
  03 March 2013
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 12:03 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.