how do i fix this issues (Blender game engine)

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  04 April 2013
how do i fix this issues (Blender game engine)

Hey guys, i have a fully rigged and animated character, yay!

But when i try to make the animations work using logic bricks, Eg. w to move the character. it screws up, basically i have an idle animation and a walking animation, i want the idle animation to play whenever the walking animation isnt, so i made the idle animation an always actuator and the movement a keyboard sensor. but when i played in game, it played the idle animation, then i pressed w and it played the move animation, but when i released the w key it didnt return back to the idle animation. I heard about states" fixing this, but can anyone explain how i could fix this, thank yu
 
  04 April 2013
Post his question in the blender artists forum--> game engine.
 
  04 April 2013
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 06:50 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.