Graph Editor joints problem

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05 May 2013   #1
Graph Editor joints problem

Hi guys,

I have problem with joints in graph editor in Motionbuilder 2013.
When I select any curve of any joint, and move it somewhere, in graph editor curve will changed as I want, but in the viewer there´s no change. And if move some joint in viewer, in gprah editor it changes.

Don´t you know what could it be? I can handle it by selecting bones and changing their curves, that works, but I think that editing joints in graph editor might help me too.

I´m new to animations, so thanks for any response.
 
Old 05 May 2013   #2
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 02:58 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.