Hard crash Maya 2013

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04 April 2013   #1
Hard crash Maya 2013

Hi--

I upgraded my RAM to 8 GB from OWC last month. Things got real snappy, and I was one happy chappy.

Over the past several days, however, Maya has been dragging its heels and behaving in strange little ways, particularly it seems, around switching viewports. Last night during such a maneuver, my MBP crashed in a really ugly way, with all sorts of bizarre screen artifacts.

Besides the memory upgrade, the only thing I'm doing differently is using Viewport 2.

I've checked the hard drive (ok), and am currently running a Rember test on the memory.

Has anyone else encountered anything like this? I'm running a mid-2010 MBP, OSX 10.7.5, with the aforementioned 8 GB of RAM. I should mention that I'm down to about 13 GB available on my 320 GB HD.

All help, pointers to obvious oversights, anything is appreciated!

TIA!

Tim
 
Old 04 April 2013   #2
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 10:59 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.