Maya 2012 Glitch Or Normal?

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12 December 2012   #1
Maya 2012 Glitch Or Normal?

I switched over to 2012 a few months ago and it seems like I started playing around with the prefference options and selected a "memory saving" option so that every time my mouse hovers over the model it becomes wireframe mode then switches to normal again.

This happens very quickly, wireframe, normal, back again - and again.... I swear I'm going to have a epileptic seizure if this continues.

I put up with it for awhile, then yesterday reinstalled my whole OS (gaming system back from Dell Repair Shop due to me spilling liquid on my Alienware - $600 cup of ice tea!)

Aaaand.... the problem is still persisting. So this must be a *feature* of the new Maya, and not something I turned on by myself.


Does anyone know what I'm talking about or does 3D modeling programs just hate me?
 
Old 12 December 2012   #2
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 11:00 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.