CGTalk > More Forums > Click Here for: > Nevercenter Silo
Login register
Thread Closed share thread « Previous Thread | Next Thread »  
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-16-2008, 12:28 PM   #1
Jynks
Frequenter
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 146
Check mesh for quads?

IS there a function or proceducre you guys know that cna check your mesh to make sure the model is only in quads?
 
Old 01-17-2008, 12:13 PM   #2
NoirQ
Frequenter
 
NoirQ's Avatar
portfolio
Ben Halling
Lincoln, United Kingdom
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 224
Open up Scene Info, and that'll tell you. you have to have the object selected (you might have to be in face mode, then select all). Or you can go Selection: Select Special Geometry and Select anything that doesn't equal 4.
__________________
Dominance War 3: Daphne

Portfolio - Launched Feb08!
 
Old 01-17-2008, 12:13 PM   #3
CGTalk Moderation
Expert
CGTalk Forum Leader
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 1,066,478
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 01:46 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.