Can't paint on model??????

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

Thread Tools Search this Thread Display Modes
  09 September 2012
Unhappy Can't paint on model??????

Urgh... I updated to 4R4 and love it but am having problems painting on a model. To be fair I usaully use Zbrush just for sculpting and not painting. I created a uv map for my model. I actually got it to work for a bit though I am not sure what I changed. Now I am stuck again and can't paint. I have the rgb on and at 100%. I have the texture though that I started. Does this need to be in texture window? I have tried with it on and off. I have tried colorize off and on? Nothing sugar on top

  09 September 2012
u talking about polypainting?
when you created a texture its in tool>texture map
if you want to polypaint then turn off the texture
  09 September 2012
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
Thread Closed share thread

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Society of Digital Artists

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump

All times are GMT. The time now is 08:08 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.