hide bug?

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06 June 2005   #1
hide bug?

i have two objects in my scene that i wanted to merge. To better prepare the one object for merging i hided the other. when i now wanted the other object to be displayed again i clicked on Display -> Show all but nothing happend. Is this a known bug or did i do something wrong or what? and how do i get my object back?
 
Old 06 June 2005   #2
I think you have to be in object selection mode (if you're currently in one of the component selection modes, i.e. vertex, edge, face, go back to object selection mode) in order for the Show All command to work.
__________________
"He swung the bat. . . ."
<Cmdr. Amarao, FLCL>
 
Old 06 June 2005   #3
yes you're right! sometimes im such a stupid
 
Old 06 June 2005   #4
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 09:13 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.