CGTalk > Software > Maxon Cinema 4D
Login register
Thread Closed share thread « Previous Thread | Next Thread »  
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-01-2013, 08:24 PM   #1
4056 Tananger, Norway
Join Date: Oct 2011
Posts: 269
vray in Physical Sky?


Physical sky will not work in vray, how to make clouds in vray.?
Have added Infinite Light with VrayLight, one can not add clouds in my scene. Only a clear sky. Where to find help for this.?
Thanks for all your help.!
Old 02-01-2013, 08:30 PM   #2
lllab's Avatar
stefan Laub
Vienna, Austria
Join Date: Sep 2002
Posts: 3,797
come to the vray support forum please.
the internal ar sky wont work, vray has its own sky and systems.

as user you have an account and link to there already, we can help you there with all.
you can use and make skies in many ways in vray. physky, hdri mix sky with hdri and sky textures, proceduals etc....

more help then there in our forum.

V-Ray on FB::
Old 02-02-2013, 01:46 PM   #3
4056 Tananger, Norway
Join Date: Oct 2011
Posts: 269
great stuff!
Will try it. Thanks!
Old 02-02-2013, 01:46 PM   #4
CGTalk Moderation
Lord of the posts
CGTalk Forum Leader
Join Date: Sep 2003
Posts: 1,066,478
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
Thread Closed share thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Society of Digital Artists

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump

All times are GMT. The time now is 12:12 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.