Real simple question

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Display Modes
  05 May 2009
Red face Real simple question

I don't know what happend, when I started Maya today...my grids are gone in perspective

view, here is the picture...



I've tried to google it but no luck...so I end up here~
 
  05 May 2009
have you tried just resetting ur prefs?
 
  05 May 2009
You might want to change the grid-display-options in Display->Grid.
 
  05 May 2009
yeah I've already reset my pref setting, it's not work.

and I've select to show grid...still no luck.
 
  05 May 2009
In the Grid Options (Display>Grid>Option) you can set your length and width, how many grid lines per unit, and the subdivisions of the grid. When all of these are set to 1 you get the look you're suffering from. Perhaps that's your problem? Try playing with those values.
 
  05 May 2009
Blazelet, I tried what you told and I'm not sure is that cause the problem or not.

but my grids back now, I just simply opened my other work file and it's looks fine for now

that's weird...thanks everyone!
 
  05 May 2009
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 01:58 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.