Please Help - Texture or Rendering error

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03 March 2013   #1
Please Help - Texture or Rendering error

Hello all,

I've just about finished my architectural visualization project but am having difficulties when I render the scene at high resolution (HD 1080). I'm using maya 2011 with Mental Ray. My tree bark comes out with all kinds of weird artifacts for some reason, any insight would be greatly appreciated. Thank in advance!

I am using final gather, ambient occolusion, a physical sun (no specular) and HDR reflections. My samples are at 0-3.

 
Old 03 March 2013   #2
Are your trees 2D or 3D...? What is the shader setup on them?
 
Old 03 March 2013   #3
the trees are 3-d - they are the "Kayaki tree park" model from the visor. The shaders are all standard (whatever maya built into them). I had not had a problem with the trees until I rendered at a high res. Thank you for the response
 
Old 03 March 2013   #4
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 06:48 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.