Particle Instancer Plus Vray Render Passes problem

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06 June 2012   #1
Particle Instancer Plus Vray Render Passes problem

Im referencing some geo that's being used for a particle instancer. Everything renders fine until i attempt to output passes. When this happens my particle geometry doesn't render out.
 
Old 06 June 2012   #2
update: I tried instancing vray proxies and it still does not work.
 
Old 06 June 2012   #3
I'd suggest to submit this to the support@chaosgroup.com.

Right now I'm having issues with particle instances in combination with the GI prepass mode for the irradiance map. This is considered as a bug, so maybe your problem goes in the same direction.
 
Old 06 June 2012   #4
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 07:19 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.