CGTalk > Software > Compositing Software > The Foundry Nuke
Login register
reply share thread « Previous Thread | Next Thread »  
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08-12-2014, 05:05 PM   #1
illustr8or
New Member
portfolio
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 1
Cool Projection Image not Rendering on Random Frames

Hi everyone!

Thanks in advance for your knowledge and help!
I am pretty new at Nuke but hopefully I can return the help in other departments on this board.

My question: I have a multi-projection set up on 4 different cards, at different distances to create parallaxing. Everything looks and feels fine except one of the cards doesn't render on 2-3 frames. The frames are different if I move the card slightly but they never seem to all render. Other cards render correctly. It seems as if something is corrupted. I have resaved the image, re-imported the read, created a new card. Nothing.

Any idea?

K@
 
reply share thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 01:48 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.