CGTalk > Software > Autodesk 3ds max
Login register
Thread Closed share thread « Previous Thread | Next Thread »  
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-02-2013, 10:10 PM   #1
Farkas Denes
Budapest, Hungary
Join Date: Jan 2012
Posts: 34
Dynamic Vrayfur

Its unbelievable but I cannot find anything on the net about dynamic vrayfur the most I found was this link:

This was made by studio max and vrayfur, this is possible, but, how the hell?? Its unbeliavable, nobody is ever thought about this? I can onyl use studio max so dont tell me to use maya insted, PLESASE HELP and I cant use any plugins because I dont have money for them!
Old 02-03-2013, 07:06 PM   #2
DeKo-LT's Avatar
Vilnius, Lithuania
Join Date: Mar 2004
Posts: 339
Where you read that this was VrayFur? It's a standart 3dsmax Hair with turned on dynamics, rendered with Vray render.
Old 02-03-2013, 08:26 PM   #3
Farkas Denes
Budapest, Hungary
Join Date: Jan 2012
Posts: 34

yes you are right... so vrayfur is not for dynamic usage.. godamnit, what a shit
Old 02-03-2013, 08:26 PM   #4
CGTalk Moderation
Lord of the posts
CGTalk Forum Leader
Join Date: Sep 2003
Posts: 1,066,479
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
Thread Closed share thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Society of Digital Artists

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump

All times are GMT. The time now is 03:15 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.