VRayEnvironmentFog not accepting textures?

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  11 November 2012
VRayEnvironmentFog not accepting textures?

Hi all!

I trying to recreate this tutorial here and I cant seem to be able to get it to work.
I'm following the tut to the "t" and am getting the effect to render in the gizmo as dense squared fog, but the texture seems to have no effect at all. Does anybody have some experience with this and can help me out? I'm using Max 2012 x64 with Vray 2.3.001.

Cheers!
__________________
"Knowing is not enough, we must apply. Willing is not enough, we must do."-Bruce Lee


 
  11 November 2012
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 03:07 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.