trouble getting vector displacement diagnostic looks right in maya 2013

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  01 January 2013
trouble getting vector displacement diagnostic looks right in maya 2013

I am testing zbrush vector displacement diagnostic in maya 2013, using maya dx11 shader + viewport 2.0 renderer.

Although sphere #11 can achieve round shape, but looking up close, I can see a lot of vertex clipping.
Has anyone experience similar problem?
 
  01 January 2013
Hi,

- What exact version of Maya are you using?
(By that I mean what is the last update you installed)

- What file format are you using for the displacement map?

Are you willing to share the scene with me?
I recently fixed a bug in Maya to address Zbrush VDM issues, but would like to confirm they work with your scene.

kees.rijnen@autodesk.com

Thank you,
__________________
-Kees
 
  01 January 2013
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 05:53 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.