Story clip problem

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07 July 2013   #1
Story clip problem

I`m having a weird problem. When I drive my character with story clips(ones that come in MB library), it`s hips remain static. I never had this problem in earlier versions of mb.



Any ideas guys?
 
Old 07 July 2013   #2
i've had issues like this before. sometimes when my skinning isn't perfect . and it gets exagerated when i move the character reference.
 
Old 07 July 2013   #3
Make sure you are not putting it in the camera clip track - the top most one. That is an easy mistake and it will do what you see there. Make sure and put it on a character track.

Also for a clip to work in Story it has to have been saved on from that character. So Re target to the character first and then save the animation. Then use it in story on the same character.
__________________
Richard Culver
Protfolio Facebook WIP1 WIP2
 
Old 07 July 2013   #4
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 07:04 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.